Zaštita privatnosti i rad od kuće

Vaš dom je vaše utočište. Možete zaštititi svoj dom i privatnost prateći ove jednostavne savete.
blog-zastita-privatnosti-i-rad-od-kuce

Obezbedite svoj kućni Wi-Fi: Proverite da li je vaš kućni Wi-Fi bezbedan ažuriranjem/izmenom lozinke (koristite: veliko slovo i broj u kombinaciji), korišćenjem Wi-Fi mreže za goste da biste ograničili i onemogućili daljinski pristup, „Universal Plug and Play“. 

 

Napravite privatni radni prostor: Bez obzira na to da li imate punu kuću ili samo jednu osobu u svom prostoru, može biti od pomoći da napravite svoj privatni radni kutak ili kancelariju. Ako to ne pomogne u povećanju vašeg fokusa, barem će vam pomoći da zaštitite svoj rad od znatiželjnih očiju.

 

Isključite pametne proizvode: Ako imate smart kamere, vaši pametni kućni uređaji možda snimaju lične podatke o vama. Proverite podešavanja uređaja i upoznajte se politikm privatnosti uređaja. Čak i ako mislite da je dobro imati smart uređaje u kući pomislite na privatnost, možda ćete imati koristi od isključivanja uređaja u određenim trenucima ili premještanja u drugi deo vašeg doma.

Newsletter

Ako vam se svideo ovaj članak prijavite se na naš newsletter.

Podelite ovaj članak:

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.

Budimo u kontaktu

Nudimo profesionalna poslovna rešenja. Isporučujemo usluge koje će ispuniti sve ciljeve vašeg online prisustva.