Web hosting

Unapredite brzinu web sajta i otvaranja stranica tako što ćete hostovati vaš web sajt na našim serverima. Pružite stabilnu osnovu vašem digitalnom prisustvu sa zagarantovanom zaštitom za korisnike.

Tehnička osnova digitalnog prisustva

Vaš web sajt mora da bude stabilan i brz da bi se korisnici zadržali na njemu. Za to je potreban pouzdan web hosting koji mi pružamo sa naših servera.

Obezbedite korisnike

Korisnicima je potrebno da mogu sigurno da koriste vaš web sajt sa saznanjem da su njihovi podaci zaštićeni. Omogućite im to kroz superbrzi VPS/SSD web hosting.
web hosting

Cilj web hostinga je da ponudi stabilnu osnovu vašeg digitalnog prisustva. Pruža vam sigurnost od stranih upada na web sajt, štiti podatke, i održava performanse vašeg web sajta. Korišćenjem kvalitetnog i pouzdanog web hostinga unapređuje se korisničko iskustvo tako što ga činite uvek dostupnim. Web hosting se sastoji od sledećih usluga:

Hostovanje web sajta

Hostujemo vaš web sajt na našim serverima. Nudimo više paketa i pogodnosti za vaše poslovanje, sa garantovanim osnovnim i naprednim opcijama.

DDOS zaštita

Štitimo vaš web sajt od raznih napada. Onemogućavamo napadačima da izvrše napad na sajt i obore ga, i na taj način prekinu vaše online poslovanje.

Zaštita podataka

Štitimo relevantne podatke za vaše poslovanje i vaše korisnike. Organizujemo posebne baze podataka i njihovu integraciju kako bismo vas učinili sigurnim za rad.

BackUp

Osiguravamo vas protiv gubitka podataka. Redovno arhiviramo podatke, tako da u slučaju pada web sajta možemo lako da ga vratimo u pređašnje stanje.

Tehnička podrška

Pomažemo vam u svim tehničkim nedoumicama. Tu smo da vam pomognemo 24/7 kada imate nedoumicu u postavljanju i radu sa našim web hostingom.

Dodatne pogodnosti

Nudimo i posebne licence, plaginove i aplikacije koje vam pomažu u razvoju web sajta. Dostupnost ovih aplikacija zavisi od hostinga paketa za koji se odlučite.
Web hosting je usluga koja se često previđa usled manjka tehničkog znanja klijenata. Tu smo da vam pomognemo da razumete sve prednosti ovog tipa hostinga i da shvatite kako on unapređuje vaš sajt i digitalno prisustvo. Iskoristite pogodnost web hostinga i pružite korisnicima neverovatno iskustvo.
web hosting

Za uspeh vašeg brenda neophodna je stabilna osnova. Web hosting je segment koji će odrediti kvalitet vašeg online poslovanja.

 

Izaberite kvalitetnu i stabilnu osnovu za vaše poslovanje.

izrada web sajtova web dizajn

Klijenti su i prijatelji

Naši klijenti razmišljaju van ustaljenih okvira i spremni su da pomeraju granice.

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.

Budimo u kontaktu

Nudimo profesionalna poslovna rešenja. Isporučujemo usluge koje će ispuniti sve ciljeve vašeg online prisustva.