Internet prodavnice

Izradite web prodavnicu za vaše poslovanje. Prenesite vaš poslovni model online i olakšajte proces kupovine. Olakšajte kupovinu korisnicima i steknite pun uvid u performanse prodavnice kroz analitiku prodaje.

Pređite na online poslovanje

Webshop rešenja vam omogućavaju da proširite vaše kanale prodaje. Omogućite korisnicima da pristupe vašoj ponudi i kupuju od vas online.

Napravite rešenje za vaš poslovni model

Pored toga što ćemo vam izraditi online prodavnicu, potrudićemo se da vam damo i smernice kako da je koristite. Povećajte profit kroz sistematsko praćenje performansi.
webshop internet prodavnice
Cilj izrade internet prodavnice jeste uspostavljanje poslovanja u digitalnoj sferi. Pored toga što mora da obezbedi jednostavnu kupovinu za korisnike, prodavnicom se mora i lako upravljati. Izrada internet prodavnice se sastoji od sledećih usluga:

Razvoj online prodavnice

Nalazimo odgovarajuću platformu za vaš poslovni model. Ubacujemo proizvode i pripremamo iskustvo kupovine za vaše korisnike.

CMS administracija

Pravimo sistem koji treba da vam olakša ubacivanje i uređivanje proizvoda. Kategorišite proizvode i lakše upravljajte prodavnicom.

Integracija platnih kartica

Vršimo integraciju za platne kartice i ERP sisteme. Olakšajte kupovinu proizvoda sa vašeg sajta svim korisnicima, bez obzira u kojoj su banci ili koji tip kartice koriste.

Uređivanje web shop-a

Razvijamo novi ili prerađujemo postojeći webshop. Unapređujemo izgled webshop-a i korisničko iskustvo. Po potrebi razvijamo dodatne funkcionalnosti.

Analitika prodaje

Izrađujemo za vas sistem za analizu prodaje. Omogućavamo vam da pratite podatke i da imate uvid u to koliko prihodujete sa vašeg sajta i kako korisnici kupuju.
Pomažemo vam u izradi prodavnice konkretnim savetovanjem. Usklađujemo vaš poslovni model sa mogućnostima sajta da generišete što više profita.
Tokom izrade internet prodavnice, želimo da što bolje prenesemo vaš poslovni model online. Razmatramo kako se internet prodavnica uklapa u vaš web sajt, biramo platforme i dodatna rešenja i izrađujemo prodavnicu. Cilj je uspostavljanje prodavnice koja uspešno generiše profit iz meseca u mesec.
webshop internet prodavnice

Brendovi svetskog kvaliteta služe se online prodajom kao sastavnim delom poslovanja. I vi to isto možete postići razvijanjem internet prodavnice za vaš poslovni model.

 

Omogućite korisnicima napredno iskustvo kupovine.

izrada web sajtova web dizajn

Klijenti su i prijatelji

Naši klijenti razmišljaju van ustaljenih okvira i spremni su da pomeraju granice.

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.

Budimo u kontaktu

Nudimo profesionalna poslovna rešenja. Isporučujemo usluge koje će ispuniti sve ciljeve vašeg online prisustva.