Web dizajn

Unapredite izgled i korisničko iskustvo vašeg web sajta. Prilagodite vaš web sajt za sve uređaje sa mobile-first dizajnom. Izradite brži i stabilniji web sajt postavljen na WordPress ili Custom platformu, optimizovan za pretraživače.

Postavite osnovu digitalnog prisustva

Pored stabilnosti, brzine i kreativnog dizajna, web sajt mora da pruži izvanredno korisničko iskustvo krajnjem korisniku. Učinite vaše digitalno prisustvo pristupačnim za vaše korisnike.

Osloniti se na naše web developere

Naš tim developera će vam pomoći da odaberete odgovarajuće web tehnologije za izradu vašeg projekta. Pored dizajna, po potrebi, razvijamo i posebne funkcionalnosti za vaš projekat.
web dizajn
Cilj web dizajna je izrada web sajta sa dizajnom koji olakšava korisničko iskustvo. Pored vizuelnog ugođaja, web sajt mora da ima jasnu navigaciju i pomogne korisniku da obavi kupovinu putem vašeg web sajta na najlakši mogući način. Web dizajn se sastoji od sledećih usluga:

Razvoj vizuelnog identiteta

Dizajniramo vaše originalno online prisustvo. Razvijamo unikatni izgled koji je usklađen sa modernim grafičkim principima kako bismo upotpunili vizuelni identitet vašeg brenda.

Web development

Programiramo i izrađujemo specifične funkcionalnosti za vaš web sajt. Razvijamo i pravimo web aplikacije, izrađujemo internet prodavnice sa integrisanim plaćanjem i ERP sistemima.

Web sajtove razvijamo na WordPress platformi. Koristimo ovu pouzdanu i fleksibilnu platformu u kombinaciji sa Elementor bilderom da web sajtu pružimo brzinu i stabilnost.

Pravljenje custom tema

Izrađujemo Custom i WordPress teme za vaše poslovanje. Olakšavamo vam ubacivanje sadržaja na stranicama, na blogu i proizvodima, kao i jednostavno i lako upravljanje web sajtom.

UI & UX

Unapređujemo korisničko iskustvo i korisnički interfejs. Izrađujemo web sajtove sa posebnom pažnjom na navigaciju i način na koji će ga posetioci koristiti.

Optimizacija za pretraživače

Radimo osnovnu i naprednu SEO optimizaciju za vaš projekat. Izrađujemo web sajtove koji prate Google standarde i olakšavaju vam rangiranje u pretraživačima.
Tokom izrade web sajta cilj nam je da saznamo što više o vašim korisnicima. Kvalitetno korisničko iskustvo leži iza uspešnog digitalnog prisustva. Razmotrićemo kako da uklopimo izgled i tehnologiju da vaš web sajt učinimo prepoznatljivim i korisnim. I naravno, da vam pomogne u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva.
web dizajn

Web dizajn brendova svetskog kvaliteta odlikuju jak vizual i kvalitetno korisničko iskustvo. Cilj je održati ovakav nivo kvaliteta od kada web sajt krene sa radom.

 

Pružite takvo iskustvo vašim korisnicima.

izrada web sajtova web dizajn

Klijenti su i prijatelji

Naši klijenti razmišljaju van ustaljenih okvira i spremni su da pomeraju granice.

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.

Budimo u kontaktu

Nudimo profesionalna poslovna rešenja. Isporučujemo usluge koje će ispuniti sve ciljeve vašeg online prisustva.