IT konsalting

Pružamo vam savete i ideje kako da ostvarite vaše poslovne ciljeve kroz tehnološka rešenja. Radimo sa vama na web tehnologijama, dizajnu i razvoju online prodajne strategije.

Inženjering digitalnog prisustva

Svako ima ideju kako bi voleo da se predstavi u digitalnoj sferi. Ali malo ko zna kako da od toga stvori stabilno, brzo i atraktivno web rešenje. Mi to radimo za vas.

Poslužite se našim iskustvom

Imamo skoro dve decenije iskustva u web tehnologijama. Poznajemo trendove i korisnike, a napravili smo i nebrojeno mnogo web sajtova. Upravo ovo iskustvo želimo da podelimo sa vama.
it konsalting
IT konsalting počiva na jednostavnoj premisi: želimo da čujemo vašu poslovnu ideju i da vam predstavimo način kako da je sprovedete u delo. Sagledavamo sve aspekte vašeg poslovanja i iznalazimo način da ga prebacimo u digitalnu sferu. Za to se služimo sledećim uslugama:

Razvijanje online strategije

Kreiramo online strategiju za vaše poslovanje. Tražimo najbolji način da izradimo vaš web sajt i podržimo ga odgovarajućim marketinškim aktivnostima.

Razvijanje tehnološkog rešenja

Izrađujemo vaš web sajt uz pomoć odgovarajućih web tehnologija. Biramo platforme koje odgovaraju vašim potrebama i dodajemo korisne funkcionalnosti.

Optimizacija web sajta

Unapređujemo dizajn i performanse vašeg web sajta. Predlažemo vam šta možete da unapredite zarad efikasnijeg rada web sajta i boljeg korisničkog iskustva.

Optimizacija marketinških aktivnosti

Istražujemo vaše marketinške aktivnosti i savetujemo vas kako da ih unapredite. Pomažemo vam u izradi sadržaja i u kampanjama plaćenih reklama.

Savetovanje pri pristupu korisnicima

Savetujemo vas kako da pristupite korisnicima online. Radimo na vašem web sajtu, kao i na vašim drugim online profilima i kanalima komunikacije.

Savetovanje u online poslovanju

Dajemo vam konkretne savete za vaše online poslovanje. Nudimo rešenje za vaše poslovne zadatke i usklađujemo ih sa trenutnim stanjem poslovanja.
Tokom IT konsaltinga, cilj nam je da poboljšamo vaše poslovanje unapređenjem vašeg digitalnog prisustva. Težimo tome da otkrijemo kako da usavršimo vaš brend online i uvidimo šta se može optimizovati. Trudimo se da vam pomognemo pri ostvarenju konkretnih ciljeva poslovanja i marketinga.
it konsalting

Da biste podigli vaše digitalno prisustvo na nivo svetskog brenda neophodno je da razmotrite sve strategije optimizacije i da ih ispratite odgovarajućim web tehnologijama.

 

Unapredite vaše poslovanje.

izrada web sajtova web dizajn

Klijenti su i prijatelji

Naši klijenti razmišljaju van ustaljenih okvira i spremni su da pomeraju granice.

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.

Budimo u kontaktu

Nudimo profesionalna poslovna rešenja. Isporučujemo usluge koje će ispuniti sve ciljeve vašeg online prisustva.