Grafički dizajn

Izradite vizuelni identitet vašeg brenda. Budite prepoznatljivi sa grafičkim rešenjima izrađenim specifično za vaš brend. Napravite vizuale koje ćete koristiti za web sajt, društvene mreže, marketing i promocije, kao i za druge potrebe.

Vizuelni identitet brenda

Internetom dominira vizual. Slika je osnovni način komunikacije. Pokažite jasno ko ste i šta ste od prvog trenutka kada korisnik uoči vaše digitalno prisustvo.

Iskoristite pomoć naših dizajnera

Sa gotovo dve decenije na tržištu, znamo kakav je vizuelni identitet potreban poslovanjima. Uz skladu sa trendovima, daćemo svež izgled vašem digitalnom prisustvu.
graficki dizajn
Cilj grafičkog dizajna je unapređivanje vašeg vizuelnog identiteta. Ono što čini vizuelni identitet jeste stalna i dosledna upotreba boja, tema i simbola koji treba da vas učine prepoznatljivim na svim kanalima digitalnog prisustva. Grafički dizajn se sastoji od sledećih usluga:

Razvoj vizuelnog identiteta

Tematski razvijamo vizuale vašeg brenda. Biramo boje, fontove i simbole tako da što vernije prikažemo vaše poslovanje i spremimo ga za web distribuciju.

Grafička rešenja

Izrađujemo sva grafička rešenja za vaš biznis. Pravimo sve neophodne vizuale na osnovu kojih ćete dalje temeljiti sva svoja vizuelna i grafička rešenja.

Grafička web rešenja

Izrađujemo grafička rešenja za vaš web sajt. Upotpunjujemo dizajn posebnim grafikama, slikama i ilustracijama da usavršimo izgled vašeg web sajta.

Grafička rešenja za marketing

Izrađujemo vizuale za potrebe marketinga. Tematski pravimo vizuale za posebne kampanje za sve kanale digitalnog marketinga.

Logo dizajn

Izradićemo logo za vaše poslovanje. Napravićemo sveže i inovativno rešenje koje će jasno predstaviti i odražavati vrednosti vašeg brenda.

Redizajn

Vršimo preradu postojećih grafičkih rešenja. Ukoliko želite da unapredite postojeće vizuale, predočite nam vašu ideju i mi ćemo je izraditi za vas.
Tokom izrade grafičkih rešenja pokušavamo da što bolje uobličimo vaše poslovanje kroz vizual. Vizuelni identitet podstaći će korisnike da prepoznaju vaš brend kao verodostojan i kvalitetan. Takođe, vizuelni identitet daje formu vašem digitalnom prisustvu. Zato ga treba razvijati tematski i u sklopu online strategije.
graficki dizajn

Odlika svetskog brenda je jak vizual. Većinu kvalitetnih brendova možete da prepoznate čim im vidite logo ili objave na društvenim mrežama.

 

Izradite vizuelni identitet za vaš brend.

izrada web sajtova web dizajn

Klijenti su i prijatelji

Naši klijenti razmišljaju van ustaljenih okvira i spremni su da pomeraju granice.

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.

Budimo u kontaktu

Nudimo profesionalna poslovna rešenja. Isporučujemo usluge koje će ispuniti sve ciljeve vašeg online prisustva.