Digitalni marketing

Dovedite korisnike na vaš web sajt kroz plaćeno oglašavanje, community management i kreiranje sadržaja. Koristite marketing strategiju koju razvijamo za vas i ostvarite vaše poslovne ciljeve.

Predstavite vaše digitalno prisustvo

Vaše digitalno prisustvo vredi samo kada ga ljudi primete. Da biste ih doveli na vaš web sajt poslužite se digitalnim marketingom i sadržajem pravljenim isključivo za vaše poslovanje.

Razumite potrebe vaših korisnika

Digitalni marketing je više od plaćanja reklama. To je celokupan pristup vašim korisnicima i razvijanje metoda za njihovo dovođenje na vaš web sajt.
digitalni marketing
Cilj digitalnog marketinga jeste da spoji vaše korisnike sa vašim digitalnim prisustvom. Uz pomoć plaćenog oglašavanja, sadržaja i društvenih mreža, korisnici treba posete vaš web sajt i ispune vaše marketinške ciljeve. Digitalni marketing se sastoji od sledećih usluga:

Plaćeno oglašavanje

Plaćeno oglašavanje uključuje osmišljavanje kampanja za Google, Facebook, Instagram i LinkedIn. Dovedite ciljane korisnike do vašeg sajta.

Community management

Podignite prisustvo na društvenim mrežama. Pozicionirajte vaš brend i omogućite korisnicima da vas pronađu, saznaju o vašoj ponudi, i posete vaš web sajt.

Izrada landing stranica

Napravite posebne stranice na web sajtu koje će korisnici posećivati kako biste ispunili određene marketinške ciljeve. Povećajte saobraćaj na njima putem plaćenih reklama.

SEO optimizacija

Uradite osnovnu ili naprednu optimizaciju za pretraživače. Rangirajte se za relevantne ključne reči i pomozite korisnicima da vas nađu u organskim pretragama.

Analitika

Analiziramo vaše postojeće marketinške napore. Nalazimo probleme i ukazujemo kako možete da ih rešite, kao i na čemu treba da radite.

Razvijanje marketing strategije

Izrađujemo marketing strategiju za vaše poslovanje. Ukazujemo vam na najbolje načine da ostvarite prodajne i marketinške ciljeve s obzirom na vaš tip poslovanja.
Tokom izrade strategije digitalnog marketinga cilj nam je da razumemo kako da korisnike dovedemo do vašeg web sajta. U sklopu pripreme strategije, razvijamo načine kako da pomognemo korisnicima da vas nađu, kao i rešenja koja nudite. Pravimo sistem koji vam pomaže u dovođenju korisnika i ostvarivanju konkretnih marketinških ciljeva.
digitalni marketing

Da bi brend mogao da dosegne svetski nivo, neophodno je da se pročuje za njega. Najbrži način da to uradite je kroz kampanje plaćenih reklama.

 

Prikažite vaše poslovanje tamo gde se nalaze vaši potencijalni korisnici.

izrada web sajtova web dizajn

Klijenti su i prijatelji

Naši klijenti razmišljaju van ustaljenih okvira i spremni su da pomeraju granice.

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.

Budimo u kontaktu

Nudimo profesionalna poslovna rešenja. Isporučujemo usluge koje će ispuniti sve ciljeve vašeg online prisustva.