Kreiranje sadržaja

Kreiramo sadržaj za vaš web sajt i društvene mreže koji izražava vrednosti brenda i pomaže u marketinškim aktivnostima. Koristimo sadržaj za ojačavanje vašeg brenda i digitalnog prisustva

Izgradite digitalno prisustvo

Najbrži način da ljudi prepoznaju vaš brend i razlog da posete vaš web sajt je sadržaj. Sadržaj odgovara na sva pitanja i nedoumice korisnika, približava ih vašem brendu i pomaže im da sarađuju sa vama.

Poslužite se našim iskustvom

Kreiranje sadržaja je mnogo više od pisanja bloga. Cilj ove usluge je da spoji društvene mreže, plaćene reklame i web sajt, dovede korisnika do odluke da poželi da sarađuje sa vama. Da to postignemo, služimo se uslugama kao što su:
kreiranje sadrzaja

Kreiranje sadržaja je više od pisanja bloga. Cilj ove usluge je da spoji društvene mreže, plaćene reklame i web sajt, dovede korisnika do odluke da poželi  da sarađuje sa vama. Da to postignemo, služimo se uslugama kao što su:

Copywriting

Pisanje ključnih, prodajnih materijala za vaš web sajt i izrada posebnih prodajnih stranica koji pomažu korisniku da se odluči na saradnju sa vama.

Content Writing

Pisanje sadržaja za specifične marketinške ciljeve. Može uključivati brendirani sadržaj, kao i sadržaj optimizovan za pretraživače, ali i druge materijale.

Pisanje landing stranica

Pisanje landing stranica koje pomažu kampanje plaćenih reklama. Uključuju pisanje A i B verzije stranice da pomognu u testiranju i optimizaciji.

Social media sadržaj

Pravljenje sadržaja za društvene mreže. Uključuje razvoj strategije za društvene mreže potpomognute sadržajem i mesečnim planom.

Unapređenje sadržaja

Analiza postojećeg sadržaja sa aspekta content marketing i SEO optimizacije. Dajemo vam konkretnu preporuku kako da unapredite postojeći sadržaj.

Razvijanje strategije sadržaja

Razvijamo strategiju sadržaja za vaše poslovanje. Razmatramo vaše korisnike, SEO potencijale i poslovanje kako bismo izradili poseban sadržaj za vas.
Tokom izrade sadržaja oslanjamo se na razumevanje vaših korisnika i vašeg poslovanja. Pravimo sadržaj koji treba da im pomogne da reše nedoumice i u vašim proizvodima pronađu rešenja za svoje potrebe. Pored toga, sadržaj je odličan način da pozicionirate vaše digitalno prisustvo.
kreiranje sadrzaja

Sadržaj je neophodan da se istaknete u odnosu na druge brendove. Iskoristite sadržaj da se prikažete kao ekspert u vašoj industriji i ponudite jedinstvena rešenja koja nema niko osim vas.

 

Ojačajte vaše digitalno prisustvo kvalitetnim sadržajem.

izrada web sajtova web dizajn

Klijenti su i prijatelji

Naši klijenti razmišljaju van ustaljenih okvira i spremni su da pomeraju granice.

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.

Budimo u kontaktu

Nudimo profesionalna poslovna rešenja. Isporučujemo usluge koje će ispuniti sve ciljeve vašeg online prisustva.