Mastodon – Društvena mreža koja te ne prati

Pratite prijatelje i otkrijte nove među više od 4,4 miliona ljudi. Objavite sve što želite: linkove, slike, tekst, video. Sve na platformi koja je u vlasništvu zajednice i bez oglasa.
Mastodon - Društvena mreža
Fotografija – Screenshot
Mastodon nije jedna web sajt poput Twiter-a ili Facebook-a, to je mreža hiljada zajednica kojima upravljaju različite organizacije i pojedinci koji pružaju besprekorno iskustvo društvenih mreža.

Mastodon dolazi sa efikasnim alatima protiv zloupotrebe koji će vam pomoći da se zaštitite. Zahvaljujući rasprostranjenosti mreže i njenoj nezavisnoj prirodi, postoji više moderatora kojima se možete obratiti za ličnu pomoć, kao i zajednice sa strogim kodeksima ponašanja.

Imate mogućnost unosa do 500 karaktera po objavi. Možete podesiti, kropovati fotografije kooristeći opciju „focal points“. Možete koristiti prilagođene emodžije, sakriti objave, odabrati ko cmože da vidi vašu objavu i naravno izmeniti sadržaj objave.

Weboperater je na Mestadon-u zapratite nas.

Newsletter

Ako vam se svideo ovaj članak prijavite se na naš newsletter.

Podelite ovaj članak:

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.

Budimo u kontaktu

Nudimo profesionalna poslovna rešenja. Isporučujemo usluge koje će ispuniti sve ciljeve vašeg online prisustva.