Izrada web sajtova. Web Dizajn.

WQC International Quality Star Award Gold Category. Paris 2016.

Možemo vam ponuditi sve što je potrebno da vaš posao napreduje u digitalnom dobu - od web dizajna do razvoja, od mobilnih aplikacija do društvenih mreža, kreiranja sadržaja, održavanja do praćenja i analitike.

Web dizajn sajtova

Usluge izrade web sajtova, prilagodljiv web dizajn, kreativna rešenja. Tu smo da za vas kreiramo jedinstveno rešenje koje najbolje odgovara vašim zahtevima.

Grafički dizajn

Kreativne ideje i inspiracija. Kada kreirate web sajt potrebni su vam vešti, iskusni i talentovani profesionalci koji rade kao tim.

Ecommerce & Online Shopping

All-in-one ecommerce platforma. E-commerce be sajt CMS sistem za kupovinu koji ima sve funkcije koje su vam neophodne da pokrenete online poslovanje.

Digital Marketing

Google oglašavanje (Search, Display, YouTube, Dynamic Ads Advertising, Mobile App Ads, Remarketing), Facebook, Instagram i LinkedIn Advertising.

SSD Hosting

Super brzi SSD Hosting za male i velike web sajtove, WordPress, Blogs i Ecommerce. 99.996% garantovan uptime. cPanel, SSL i DDoS zaštita uključeni u paket.

IT Consulting

Mi smo tu da vam pomognemo sa vašim web dizajnom, web redizajnom, internet marketing rešenjima i razvojem na društvenim mrežama i održavanjem veb sajtova.

Kompletna digitalna usluga

Nudimo kreativna i tehnička rešenja koje će vam pomoći da ostvarite sve svoje digitalne ciljeve.

Ideja / Koncept

Korak #1

Dizajn / Kodiranje

Korak #2

Testiranje / Online

Korak #3
         

Promocija

Korak #4
srdjan

“Vrlo profesionalan i proaktivan pristup, brza realizacija i kvalitetna resenja u skladu sa potrebama tržišta u datom momentu. Saradnja na velikom broju projekata.”

Srđan Miodragović

Cloud Media d.o.o.
katarina

“Osluškivanje potreba klijenta, autentičnost i brzina... Da nastavimo da se razvijamo i trajemo zajedno...”

Katarina Manojlović

"Sesto Senso" Restauran / Pizza Workshop
Marko

“Sve pohvale na trudu i radu! Iskrene preporuke za sve ozbiljne kompanije. Kvalitet, brzina i ideje zaista na najvišem nivou.”

Marko Mladenović

Autokomerc Rent a Car
Vladimir

“5 zvezdica za saradnju, kreativnost i profesionalizam. Plus sve što ti treba na jednom mestu!” - Recenzija sa Google-a.

Vladimir Jevrić

Looker Weekly Online Magazine
sofija

“Za svaku preporuku. I zaposleni a i kvalitet usluge je za milion zvezdica. Svaka čast i nastavite tako” - Recenzija sa Google-a.

Sofija Martinović

Moving Nature
rade

“Ako ste spremni za vizionarsku saradnju i spremni ste da unapredite svoj posao, nema dileme, na pravom ste mestu. Sarađujemo od 2005. godine.”

Rade Stojković

Peg Perego
micko

“weboperater na brz i na jedinstven način prati naše potrebe i zahteve. Ako cenite znanje, preciznost ali i ljubaznost onda izaberite weboperater za vašeg poslovnog partnera.”

Miroljub Lapčević

Venko d.o.o.
igor

“Sarađujemo dug niz godina. Do sada smo odradili četiri sjajna sajta. Za svaku pohvalu, i preporuku!”

Igor kežman

Club Easy

Mi smo web agencija koja radi za vodeće svetske brendove

Naš tim je tu da vam pomognemo sa vašim web dizajnom, web redizajnom, internet marketing rešenjima i razvojem na društvenim mrežama i održavanjem. Mi smo poznati po odličnim uslugama koje ćemo vam pružiti po prihvatljivoj ceni.
Upoznajmo se

Budimo u kontaktu

Uvek smo uzbuđeni zbog mogućnosti da ponudimo naša dizajn i web dizajn kao i poslovna rešenja novim klijentima. Dakle, bilo da imate veliku ili malu kompaniju, želimo da isporučimo proizvode koji će ispuniti ciljeve vaših klijenata na najbolji način.

Kontakirajte nas!


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se