Web Dizajn

Pored usluge web dizajna naši klijenti dobijaju besplatno: Domen po izboru (.rs .co.rs in.rs .com), SSD Hosting, cPanel licencu, SSL sertifikat i DDoS zaštitu za period od 12 meseci. Usluge podešavanja web i e-mail servera. * Google AdWords 100€ kredita za oglašavanje.

* Vaučer za Google oglašavanje u partnerskoj agenciji "Cloud Media".

Usluge web dizajna sajtova i online prodavnica

Nudimo kreativna rešenja web dizajna i izrade web sajtova koje će vam pomoći da ostvarite sve svoje digitalne ciljeve.

Ideja / Koncept

Korak #1

Web Dizajn / Kodiranje

Korak #2

Testiranje / Online

Korak #3
    

Promocija

Step #4

Klijenti su i prijatelji!

Naši klijenti razmišljaju van ustaljenih okvira i spremni su da pomeraju granice.

Najnoviji projekat

Izrada sajta i web dizajn www.cloudmedia.rs

Google Premier Partner specijalizovan za Google oglašavanje (Search, Display, YouTube, Dynamic Ads, Mobile App Ads, Remarketing), Facebook, Instagram i LinkedIn oglašavanje.

Cloud Media doo

Strast za kreiranje digitalnih projekata, izradom web sajtova i jedinstvenog korisničkog iskustva su razlozi zbog kojih su klijenti izabrali baš nas.

srdjan

“Vrlo profesionalan i proaktivan pristup, brza realizacija i kvalitetna resenja u skladu sa potrebama tržišta u datom momentu. Saradnja na velikom broju projekata.”

Srđan Miodragović

Cloud Media d.o.o.
katarina

“Osluškivanje potreba klijenta, autentičnost i brzina... Da nastavimo da se razvijamo i trajemo zajedno...”

Katarina Manojlović

"Sesto Senso" Restauran / Pizza Workshop
Marko

“Sve pohvale na trudu i radu! Iskrene preporuke za sve ozbiljne kompanije. Kvalitet, brzina i ideje zaista na najvišem nivou.”

Marko Mladenović

Autokomerc Rent a Car
Vladimir

“5 zvezdica za saradnju, kreativnost i profesionalizam. Plus sve što ti treba na jednom mestu!” - Recenzija sa Google-a.

Vladimir Jevrić

Looker Weekly Online Magazine
sofija

“Za svaku preporuku. I zaposleni a i kvalitet usluge je za milion zvezdica. Svaka čast i nastavite tako” - Recenzija sa Google-a.

Sofija Martinović

Moving Nature
rade

“Ako ste spremni za vizionarsku saradnju i spremni ste da unapredite svoj posao, nema dileme, na pravom ste mestu. Sarađujemo od 2005. godine.”

Rade Stojković

Peg Perego
micko

“weboperater na brz i na jedinstven način prati naše potrebe i zahteve. Ako cenite znanje, preciznost ali i ljubaznost onda izaberite weboperater za vašeg poslovnog partnera.”

Miroljub Lapčević

Venko d.o.o.
igor

“Sarađujemo dug niz godina. Do sada smo odradili četiri sjajna sajta. Za svaku pohvalu, i preporuku!”

Igor kežman

Club Easy

Budimo u kontaktu

Uvek smo uzbuđeni zbog mogućnosti da ponudimo naša dizajn i web dizajn kao i poslovna rešenja novim klijentima. Dakle, bilo da imate veliku ili malu kompaniju, želimo da isporučimo proizvode koji će ispuniti ciljeve vaših klijenata na najbolji način.

Kontakirajte nas!


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se